Koliberi logo

Tko smo zapravo mi?

Arrow iconNatrag

Koliberi Original su jedinstvene četveronožne klupice, dizajnirane i oslikane motivima iz prirode, poput sitnih životinja. Obično za sebe i/ili nekoga izabiremo model koji najbolje odgovara osobnosti budućeg korisnika. Na taj način personalizirani Koliberi koji je već sam po sebi simbol radosti, postaje originalan i jedinstven detalj u vašem životnom prostoru.

Bilo da je riječ o moderno ili tradicionalno uređenom domu, Koliberi se svojim dizajnom i bojama savršeno uklapaju u svaki interijer te mu daju posebnu vizualnu notu.

Bez obzira da li na njemu sjedite, nešto odlažete, pišete ili ga samo gledate, „Koliberi“ se uvijek trudi u vama probuditi veselje i radost. Izuzetan je i originalan detalj, točka na “i”.

Koliberi klupice dizajniramo i oslikavamo sa puno ljubavi i pažnje, kako bi sa vama podijelili svu radost i veselje koje i sami proživljavamo izrađujući svaki pojedini primjerak.

Za izradu koristimo kvalitetne pločaste materijale na bazi drva, te poliuretanske boje za namještaj. Dostavljamo ga rasklopljenog, a jednostavno se sastavlja pomoću 8 vijaka i imbus ključa koji dolaze u kompletu. Tako ga je moguće i rasklopiti po potrebi i spremiti.

<< prethodna
Fb whiteShare
sljedeća >>